Ultra dun, ultra effectief

Het leven is niet altijd voorspelbaar. Op sommige dagen eis je wel heel veel van je lichaam, vooral als je erg actief bent. En het laatste waar je over na wilt denken als je een drukke dag hebt, is of je maandverband wel betrouwbaar is. Daarom heeft Libresse drievoudige bescherming ontworpen. Of je nu in de bediening werkt, je helemaal uitleeft in de Zumba-les of aan een trapeze hangt, dit maandverband blijft altijd op zijn plek: drievoudige bescherming tegen doorlekken. Geen gênante situaties.

1

Anti-lekrandjes

2

Kern die snel absorbeert

3

Stevigheid en bescherming tegen doorlekken

Blijft op zijn plek

Het maandverband met drievoudige bescherming heeft een goed passende voorkant en een achterkant die zich vormt naar je lichaam. Dat betekent dat ze op hun plek blijven zitten, hoeveel je ook beweegt. De anti-lekrandjes, absorberende kern en de beschermrand rondom zorgen voor een drievoudige bescherming. Kies dan ook elke keer voor dit maandverband, of je nu gaat sporten of je dagelijkse activiteiten uitvoert. Dankzij deze combinatie van stevigheid, een goede pasvorm en bescherming tegen doorlekken kun je alles aan: dus Live Fearless.

Daarnaast zijn ze nog ultradun ook. Dus niet alleen anderen hebben geen idee dat je maandverband draagt, je merkt er zelf ook weinig van.

Producten voor maandelijkse verzorging

Meer producten voor maandelijkse verzorging bekijken