Maak kennis met onze ambassadrices

Wat geeft je het zelfvertrouwen om ‘fearless’ door het leven te gaan? Bij Libresse werken we samen met inspirerende vrouwen om inzicht te krijgen in het antwoord op deze vraag. Ze laten ons zien dat niets je kan weerhouden in het leven wanneer je leert omgaan met je onzekerheden.
 
Onze ambassadrices, waaronder Lindy Hopper, Camilla Jarlett en zeebioloog Erika Gress, zijn allemaal gepassioneerd over hun beroep. Deze vrouwen zijn echte doorzetters en zullen niet snel opgeven als het leven even niet mee zit. Zelfs niet wanneer ze angst ervaren. 
 
Zoals Rebecca Watson, ambassadrice en ultramarathonloper, zegt:
ANGST WEERHOUDT VEEL MENSEN VAN HET ONDERNEMEN VAN BEPAALDE ACTIES IN HET LEVEN. ALS WE MEER ‘FEARLESS’ IN HET LEVEN ZOUDEN STAAN, ZOUDEN WE AVONTUURLIJKER ZIJN, MEER ERVARINGEN OPDOEN EN MEER VERHALEN HEBBEN OM TE VERTELLEN.

Wanneer we op ons gemak zijn, hebben we meer zelfvertrouwen. Daarom bieden onze menstruatieproducten de beste bescherming tegen doorlekken. Onze dagelijkse verzorgingsproducten zorgen dan ook voor een super fris gevoel, ongeacht de tijd van de maand. Omdat elke vrouw het verdient om een ​​‘fearless’ leven te leiden.

Ontdek onze innovaties