Ademend, net zoals katoenen ondergoed

Of je nu een zeer actief leven hebt en fysiek veel van je lichaam vraagt, of bloednerveus voor een groep staat, met onze inlegkruisjes voel je je de hele dag door fris. Ze ademen net als katoenen ondergoed. Je voelt je fris, onder alle omstandigheden. Wij van Libresse zorgen voor jou, zodat jij zonder zorgen de dag door kunt, elke dag opnieuw.

CourV: blijft op zijn plek, wat je ook doet

Inlegkruisjes die op hun plek blijven zitten, wat je ook doet? Dat kan niet waar zijn. Maar Libresse heeft ze echt gemaakt. Libresse CourV inlegkruisjes zijn zo gevormd dat ze zich aanpassen aan jouw lichaam, waardoor ze altijd perfect passen. In tegenstelling tot sommige inlegkruisjes die niet altijd op hun plek blijven zitten, verschuiven CourV inlegkruisjes nooit.

Dat is zo omdat CourV inlegkruisjes zijn ontworpen met een bredere voorkant, zodat ze niet wegglijden, en een licht, buigzaam middenstuk dat op zijn plek blijft, hoeveel je ook beweegt. Dat betekent dat je er maximaal op kunt vertrouwen en dat het comfortabel aanvoelt, of je nu onderweg bent of rustig thuis zit.

Wil je gaan fietsen, iets geks doen of gaan bungeejumping? Geen probleem. CourV inlegkruisjes blijven de hele dag rond je V-zone zitten, en dat voelt zo comfortabel dat je kan doen wat je wilt, zonder zorgen. Je voelt hem niet eens zitten.