roze origami vulva
roze origami vulva
*Vagina, vulva en V-vormige voorkant

Ons doel: V-Zone* taboes doorbreken zodat vrouwen vrij zijn om hun eigen leven te leiden.

Dit is wat wij geloven

Alles tussen puur genot en helse pijn, lichte bloedinkjes en superzware menstruaties? Alle jaren tussen onze eerste ongesteldheid en de – misschien wel - laatste? Het mag er allemaal zijn. Want onze vagina’s en vulva’s zijn nu eenmaal machtig - en mooi. En verdienen het om vol gevierd en met liefde verzorgd te worden. Daarom doorbreken we liever vandaag dan morgen de beperkende taboes die om onze menstruaties, vagina’s en vulva’s hangen. Zo steken we vrouwen over de hele wereld een hart onder de riem. Helpen we hen sterk(er) te staan en zich gesteund te voelen. Maar vooral om het leven te leiden zoals zij dat willen. Zonder angst of schaamte.

Wereldwijd het intieme zelfbewustzijn versterken

Hoe raak ook, de wereld veranderen we niet met mooie woorden. Dat kunnen we alleen door op te staan. Met elkaar. En voor elkaar. Als vrouw+ kan je behoorlijk wat op je bordje krijgen. Zoveel dat je soms wel wat support kan gebruiken. PROJECT V is een op verandering gericht initiatief dat je helpt omgaan met welke nieuwe, pijnlijke, vreemde, heftige of intense ervaring dan ook. Op hun eigen, unieke manier.

Vies Natuurlijk

Het enige dat mis is met ons lichaam? De bullsh*t eromheen. Daarom zal je ons nooit horen zeggen dat bloed, afscheiding, vaginale geurtjes of vulva’s vies of verkeerd zijn. Bloed ís gewoon niet blauw. En we zijn niet geboren om naar roosjes te ruiken.

Voor anderen Voor jouw

Jouw leven. Jouw lichaam. Jouw keuzes. Ons respect heb je. We gaan je dan ook niet vertellen wat je wel en niet moet (aan)doen.

Zwijgen Bespreekbaar maken

We mogen onze lichamen en ervaringen niet het zwijgen opleggen. Daarom laten we ons niet tegenhouden om V-Zone onderwerpen op tafel te leggen, taboes te doorbreken en schadelijke stereotypen te ontmaskeren.

Buiten sluiten Erbij horen

Er is niet maar één manier om vrouw te zijn. Wij staan open voor iedereen. En betrekken zoveel mogelijk verschillende vrouwen en unieke ervaringen bij onze initiatieven. Zelfs mannen als dat ons helpt om taboes te doorbreken…

Opofferen Betrokken zijn

We geven om jou én om onze planeet. Reken maar dat we bij alles wat we ontwikkelen ons ecologisch verantwoorde koppie erbij houden.