Libresse

Libresse is een van de toonaangevende merken voor dameshygiëneproducten van Nederland. We weten dat comfort en zekerheid hetzelfde betekenen als 'living fearless'. Want in het leven zou niets je moeten tegenhouden. Daarom zet Libresse zich in om vrouwen te helpen het beste uit zichzelf te halen met producten die zijn ontworpen om hun het vertrouwen te geven de grenzen op te zoeken. 
 
Door ons aanbod van maandverband met drievoudige bescherming tegen doorlekken, uniek gevormde inlegkruisjes die de rondingen van je lichaam volgen en producten die het intieme gebied goed verzorgen, kun je met Libresse elke dag aan, of je nu ongesteld bent of niet. Dus Live Fearless.

Live it. Live Fearless.

Essity, ons moederbedrijf

Essity is een toonaangevend bedrijf in producten voor wereldwijde hygiëne en producten uit de bosbouw. De groep ontwikkelt en produceert duurzame producten voor persoonlijke verzorging, tissues en producten uit de bosbouw. Essity is in ongeveer 150 landen actief met veel grote merken, zoals de toonaangevende merken TENA en Tork, en regionale merken, zoals Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda en Zewa. De groep heeft ongeveer 48.000 werknemers in dienst. In 2016 bedroeg de netto-omzet ongeveer 101 miljard Zweedse Kroon (10,7 miljard Euro). SCA werd in 1929 opgericht. Het hoofdkantoor staat in Stockholm, Zweden, en staat op de lijst van NASDAQ OMX Stockholm.

De merken in Nederland zijn Libresse, Edet, Plenty, TENA, Demak'up, Tempo en Tork. Ga voor meer informatie naar www.essity.nl