Pure Sensitive™ Libresse PureSensitive™ Regular inlegkruisjes

Zie je wat afscheiding? Dat is heel natuurlijk en een teken dat je vagina gezond is en doet wat het hoort te doen. Net zoals onze inlegkruisjes, want die zijn extra zacht, vriendelijk voor je huid en beschermen je. Het zit dicht tegen je huid, waardoor het je gevoelige intieme zone beschermt tegen schuren, wrijven en irritatie.

Verpakking is gemaakt van 100% hernieuwbare vezels.

Redenen om ervan te houden:
  • Ademend, net zoals katoenen ondergoed
  • CurveFit™ voor een perfecte pasvorm en verschuift niet
  • Parfumvrij
  • Verpakking is gemaakt van 100% hernieuwbare vezels.
  • Voor de gevoelige huid Huidvriendelijk: De extra zachte toplaag beschermt je tegen schuren, wrijven en irritatie. Dat werkt zó goed dat het gesteund wordt door de Skin Health Alliance.
Waar kopen
4 detailhandelaars

0% Allergenen
0% Allergenen

Het bevat 0% van de meest voorkomende allergenen, geurtjes of kleurstoffen.  

 
We hebben de meest voorkomende allergenen waarvan bekend is dat ze huidirritatie veroorzaken, getest met behulp van de laboratoriumtestmethode NF EN 16274 met detectielimiet van 2 ppm. In deze test vonden we geen aantoonbare aanwezigheid van de volgende allergenen: D-limoneen, Benzylalcohol, Linalool, Methyl 2-octynoaat, Citronellol, Citral, Geraniol, Cinnamal, Anisylalcohol, Hydroxycitronellal, Cinnamylalcohol, Eugenol, Coumarine, Isoeugenol, Alfa-isomethylionon, Butylfenylmethylpropional, Amylcinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexeencarboxaldehyde, Farnesol, Amylcinnamylalcohol, Hexylcinnamaldehyde, Benzylbenzoaat, Benzylsalicylaat, Benzylcinnamaat.

Te gebruiken bij:

Afscheiding & spotting
Afscheiding & spotting
Elke dag
Elke dag
Gevoelige huid
Gevoelige huid
Zweet
Zweet
Sporten
Sporten