Menstruatie ondergoed ontworpen voor jou

Voor de duizend-en-een verschillende menstruaties, omdat elk lichaam uniek is.

We krijgen vaak het sprookje van de 28-daagse cyclus te horen, maar zo werkt niet elk lichaam. Of het nu gaat om spotting, menstruatiebloed, zweet of afscheiding – soms regelmatig, soms onregelmatig – we hoeven ons niet te schamen voor ons lichaam of onze menstruatie. Daarom vieren we de menstruatie zoals die is: chaotisch, onvoorspelbaar, mooi en natuurlijk.

Ondergoed ontworpen voor jouw lichaam

We zouden in staat moeten zijn om ons ondergoed aan te trekken en ons lichaam d’r gang te laten gaan. Geen probleem. Want intimawear van Libresse™ is ontworpen om op te vangen wat opgevangen moet worden en past zich aan jou flow aan, wat dat ook mogen zijn. Dankzij de drielaags technologie met absorberende kern heb je geen andere hygiëneproducten (zoals maandverband, inlegkruisjes of tampons) meer nodig – alleen je menstruatie ondergoed. Ze geeft het je vrijheid, dag of nacht, wat je ook van plan bent.

Hoe past menstruatie ondergoed het best

Om de perfecte pasvorm te garanderen, moet intimawear by Libresse™ iets strakker zitten dan je gewone ondergoed zodat je ongewenste verrassingen voorkomt. Hoewel ze zijn ontworpen om nauw aan het lichaam aan te sluiten, zijn ze toch nog steeds zeer comfortabel om te dragen. Om je te helpen de juiste maat te kiezen, vind je online en op elke verpakking een maattabel met de maat van het menstruatie ondergoed in vergelijking met je gebruikelijke ondergoedmaat.

size guide

De milieu-impact van intimawear by Libresse™

Duurzaamheid is van toepassing op veel van wat we doen of gebruiken. Zo ook voor welk hygiëneproduct je voor je menstruatiecyclus kiest. intimawear by Libresse™ kan na het wassen steeds weer opnieuw worden gebruikt. Daarom is het een duurzamere keuze die 68% minder impact heeft op het milieu*.

Dragen en opnieuw gebruiken

intimawear by Libresse™ is wasbaar en steeds opnieuw te gebruiken, waardoor het een duurzame optie is voor tijdens je menstruatie. Lees meer over hoe je je menstruatie ondergoed het beste kan wassen en verzorgen, zodat deze nog vele menstruaties meegaat.

Over Libresse

Als expert in menstruatie en alle soorten flows weet Libresse dat comfort en zekerheid, hand in hand gaat met je zelfverzekerd voelen. Want niets in het leven zou je mogen tegenhouden. We zetten ons in voor het ontwikkelen van producten die jou het vertrouwen geven om je grenzen te verleggen.

Personaliseer je menstruatie

Als je kiest voor intimawear by Libresse™dan kun je op onze producten vertrouwen – elke dag of je nou ongesteld bent of niet. Hoe je met je menstruatie omgaat, kun je personaliseren zodat het bij jou past. Of je nu alleen menstruatie ondergoed gebruikt of in combinatie met andere producten zoals maandverband of inlegkruisjes.

*intimawear by Libresse™ vermindert de ecologische voetafdruk tot ongeveer een derde van die van maandverband en er wordt 88% minder afval geproduceerd, vergeleken met het gebruik van ondergoed en twee Ultra maandverbanden (vergeleken met 1 Libresse Ultra Normal, 1 Libresse Ultra Night en een slip gemaakt van 50% katoen / 50% nylon).

duurzaam menstruatie ondergoed

Waar te koop

Kruidvat afbeeldingEtos Afbeelding

Lees verder