Hoe was ik mijn menstruatie ondergoed?

Bloeden, wassen en opnieuw aantrekken– hoe kun je je intimawear by Libresse™ menstruatie ondergoed het beste verzorgen zodat je het steeds opnieuw kunt aantrekken?

Van afscheiding, menstruatiebloed, zweet tot after-seks vocht - wat je intiem vocht ook is, intimawear by Libresse™ doet zoveel meer dan gewoon ondergoed. Het wassen en verzorgen van je menstruatie ondergoed is heel simpel. Lees hier hoe je dit het beste doet zodat je menstruatie ondergoed steeds weer klaar is voor gebruik.

Hoe menstruatie ondergoed wassen?

Goed nieuws: het wassen van je menstruatie ondergoed is heel eenvoudig. Je hebt geen speciale producten of dure stomerij nodig. Voor de beste wastips volg je gewoon deze instructies, zodat je intimawear by Libresse™ vele wasbeurten mee kan.

size guide

Eerst: uitspoelen

Spoel je menstruatie ondergoed eerst uit in koud water om de meeste geabsorbeerde vloeistoffen te verwijderen. Als je wilt, kun je het inzetstuk (dat is de extra laag stof in het kruisje van het ondergoed) voorzichtig tussen je handen wrijven om er voor te zorgen dat het schoon is.

Vervolgens: met de hand wassen of in de wasmachine wassen

Was je intimawear by Libresse™ gewoon in de wasmachine of met de hand op 40 graden. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel, omdat deze een negatief effect kunnen hebben op hoe goed je menstruatie ondergoed werkt. Je kunt je menstruatie ondergoed apart wassen, of gewoon samen met je andere wasgoed (meerdere keren wassen is dus niet nodig).

Tot slot: laten drogen

Om te drogen, hang je het broekje aan de waslijn. Het drogen van je intimawear by Libresse™ kan iets langer duren dan je gewone ondergoed, door de verschillende lagen en materialen. Als je haast hebt, kun je het prima op een lage temperatuur in de droger doen. En voilà, dat is het! je menstruatie ondergoed is weer klaar voor de volgende keer dat je ze nodig hebt.

Gaat het bloed en afscheiding er na het wassen echt uit?

Je kunt het bloed en de afscheiding het beste uitspoelen als ze nog niet zijn opgedroogd. Spoel eerst het ondergoed zo snel mogelijk na gebruik met koud water uit. Zolang je op minstens 40 graden wast met wasmiddel, spoelt het hete zeepwater alle vloeistoffen uit je ondergoed weg. En kun je intimawear™ by Libresse weer opnieuw gebruiken, gegarandeerd voor minstens 50 wasbeurten!

Bloed, wassen, en opnieuw aantrekken

Zo simpel is het. 

Waar te koop

Kruidvat afbeeldingEtos Afbeelding

Lees verder