Tot wel 10 uur (lang) bescherming

Door haar drukke werkschema slaapt Maritiem Officier Lonne van den Kieboom op allerlei verschillende plaatsen. In elke situatie wil je je ook ‘s nachts, ongeacht het stadium van je menstruatiecyclus, zeker en comfortabel voelen.

Of je nu slaapt in een krap stapelbed of in een queen-size bed, je wilt je altijd vrij kunnen bewegen zonder je zorgen te maken over doorlekken tijdens je menstruatie.

Daarom hebben we Libresse Ultra Goodnight Extra ontwikkeld. De bredere voor- en achterzijde in combinatie met de anti-lekrandjes geven je comfort en extra bescherming de hele nacht, hoe je ook slaapt. Libresse Ultra Goodnight Extra biedt je alles voor een onbezorgde nachtrust.

1

Anti-lekrandjes

2

Kern die snel absorbeert

3

Bredere voor- en achterkant

Doorlekken is verleden tijd

Je verdient het om je goed te voelen in de ochtend, en dit zou gedurende de dag eigenlijk niet mogen veranderen.  Libresse Ultra Goodnight Extra maandverband maakt gebruik van een super-gel technologie om bloed snel en efficiënt te absorberen. De anti-lekrandjes zorgen voor een extra barrière die voorkomt dat je ’s nachts doorlekt.
 
Dus wanneer het tijd is om op te staan voel je je fris, uitgerust en klaar voor de dag.