Toestemming is alles! Door uw e-mailadres in te voeren, stemt u in met het verzamelen van uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden opgeslagen in een geautomatiseerd bestand door Essity als verwerking verantwoordelijke om u een nieuwsbrief te sturen en geanonimiseerde gegevens te gebruiken voor commerciële doeleinden. De wettelijke basis voor verwerking is toestemming.

Deze gegevens worden verzonden naar de volgende ontvangers: Mailchimp en in sommige gevallen Power Reviews.

Wat betekent dit voor de Nieuwsbrief?

Met uw toestemming gebruiken wij (Essity) uw e-mailadres om u op regelmatige basis de nieuwsbrief van Libresse (een merk van Essity) toe te sturen. Wij behouden uw e-mailadres voor dit doel zolang u zich niet afmeldt voor de nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief op deze pagina of via de uitschrijflink die onderaan iedere nieuwsbrief is opgenomen. Voor de verzending van onze nieuwsbrief maken wij gebruik van de diensten van MailChimp. Meer algemene informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door Essity leest u in deze privacyverklaring.

Wat zijn mijn rechten ten aanzien van mijn review?

Met het invullen van dit formulier geeft u Essity toestemming om uw review te publiceren op libresse.nl. Wij behouden uw reviewgegevens zolang uw review op onze website wordt gepubliceerd. U kunt uw toestemming voor het plaatsen van uw review intrekken door een bericht te sturen naar: dataprotection@essity.com. Voor het publiceren van reviews maken wij gebruik van de diensten van PowerReviewers. Meer algemene informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door Essity leest u in deze privacyverklaring.