V-Care™ op haar best!

Je intieme huid is nog gevoeliger dan die van je gezicht. Lief zijn dus, want ruwe stoffen of aggresieve substanties zorgen al snel voor huidirritaties. Onze PureSensitive™ inlegkruisjes en maandverband zijn extra zacht, vriendelijk voor je huid en beschermen je. Om jou te helpen een beetje lief te zijn voor je intieme huid houdt PureSensitive™ maandverband en inlegkruisjes je niet alleen schoon, maar zorgt ook dat er niets schuurt of wrijft. Het bevat ook 0% van de meest voorkomede allergenen*, geurtjes of kleurstoffen. Fijn gevoel, toch?

Zie je wat afscheiding? Dat is heel natuurlijk en een teken dat je vagina gezond is en doet wat het hoort te doen. Net zoals onze inlegkruisjes, want die zijn extra zacht, vriendelijk voor je huid en beschermen je. Het zit dicht tegen je huid, waardoor het je gevoelige intieme zone beschermt tegen schuren, wrijven en irritatie.

Redenen om ervan te houden:

  1. Securefit & CurveFit™ voor een perfecte pasvorm en verschuift niet
  2. Drievoudige bescherming tegen doorlekken
  3. Snel absorberende kern
  4. Ademend, net zoals katoenen ondergoed
  5. Vrij van parfum, kleurstoffen en allergenen*
  6. Verpakking is gemaakt van minstens 50% hernieuwbare grondstoffen
  7. Voor de gevoelige huid Huidvriendelijk: De extra zachte toplaag beschermt je tegen schuren, wrijven en irritatie. Dat werkt zó goed dat het gesteund wordt door de Skin Health Alliance.
*We hebben de meest courante allergenen waarvan geweten is dat ze huidirritatie veroorzaken, getest door middel van de laboratoriumtestmethode NF EN 16274 met een detectiegrens van 2 ppm. Met deze test hebben we geen detecteerbare aanwezigheid van de volgende allergenen gevonden: D-limoneen, benzylalcohol, linalool, methyl-2-octynoaat, citronellol, citral, geraniol, kaneelaldehyde, anisylalcohol, hydroxycitronellal, kaneelalcohol, eugenol, coumarine, isoeugenol, alfa-isomethyljonon, Lillial, amylkaneelaldehyde, Lyral, farnesol, amylkaneelalcohol, hexylkaneelaldehyde, benzylbenzoaat, benzylsalicylaat, benzylcinnamaat.