De tijden zijn veranderd

Uit onderzoek van Libresse is gebleken dat het weggooien van maandverband een veelgehoorde klacht is. Misschien herken je je hier wel in, en weerhoudt dit je ervan om ergens anders dan thuis je maandverband weg te gooien. Wij vinden dat je overal en op elk moment je maandverband discreet en hygiënisch zou moeten kunnen weggooien. 

Daarom heeft Libresse Roll.Press. Go ontwikkeld. Maandverband dat je hygiënisch en discreet kunt weggooien waar je ook bent. Geen afvalbak in de buurt? Geen probleem. De Roll.Press.Go-wikkel heeft unieke plakranden aan de zijkanten, dus je kunt je maandverband er hygiënisch in verpakken en dan weggooien. De Roll.Press.Go-wikkel blijft na het weggooien ook volledig afgesloten.

Productkenmerken

Eenvoudig, hygiënisch en discreet

Voordat Roll.Press.Go er was, moest je je gebruikte maandverband in toiletpapier verpakken of in je handtas graaien voor een plastic zakje om hem in te bewaren tot je een afvalbak had gevonden waar je hem kon weggooien. Erg vies en onhandig. Zeker als er geen toiletpapier is of als je geen plastic zakje kunt vinden.

Maar dat is nu verleden tijd. Want of je nu aan je bureau zit, in een vliegtuig zit, aan het joggen bent in het park of in een drukke nachtclub bent: wat je nu alleen nog maar hoeft te doen nadat je je maandverband hebt vervangen, is je gebruikte maandverband in de wikkel rollen, de wikkel dichtdrukken en klaar is Kees. Dat is alles. Roll.Press.Go: eenvoudig, hygiënisch en discreet.

Producten voor maandelijkse verzorging

Meer producten voor maandelijkse verzorging bekijken